
Food & Wine Luma 2025
Food & Win Luma

Openflessenweekend 17-19 oktober 2025
Openflessenweekend Taste by S 17-19 oktober 2025 te Harelbeke!

Champagnecursus voorjaar 2025 in Harelbeke
Dit voorjaar stel ik mijn zaak open voor een champagne cursus.
Leer in 4 lessen meer over dit lekkere drankje, de regio en verschillende stijlen.

Wat hebben Nomacorc, SDG en Italesse met elkaar te maken?
Het Zwevegemse Sustainable Development Group zocht en vond een meer milieuvriendelijk productieproces om kurken te maken voor Nomacorc.
Van de restfracties worden ijsemmers gemaakt die kunnen aangekocht worden bij Italesse.

Openflessenweekend 3-5 mei 2024
Openflessenweekend van 3 tot en met 5 mei
Binnenkort is het zo ver, en kan je meer dan 30 wijnen komen proeven!
Voor dit voorjaarsdegustatieweekend sla ik de handen in elkaar met Isabel Bruneel van IB Keramiek. Speciaal voor het weekend…

De drie sterren van sommelier Jan Van Heesvelde
Vlaamse sommelier Jan Van Heesvelde timmert in stilte aan zijn carrière en is nu actief in driesterrenrestaurant The Ledbury in Londen

Elizio en Floris kijken in spanning uit naar 26 februari
Elizio Masson, nieuwe hoofdsommelier bij Hof van Cleve. Een veelbelovend talent!

Margaux Balemans voegt nog een trofee toe aan haar palmares
Margaux Balemans, nu al tweede beste sommelier van België wint Young Award of Excellence, uitgereikt door Vereniging Vlaamse Sommeliers

Restaurant Castor** in zee met sommelier Hugo Vinet
Sommelier Tom Smet verliet Castor om zijn eigen wijngaarden aan de te leggen en sommelier Hugo Vinet vervoegt het team van restaurant Castor.

Ribera del Duero is wijn samen beleven
Ribera del Duero is wijn samen beleven. Organisatie van Consejo Regulador om kennis te maken met wijndomeinen, restaurants en beleving in wijnregio Ribera del Duero