Frisse en fruitige witte wijnen
There’s always time for a glass of white wine.
Shaun Crombé (zaakvoerder Crombé Wines te Kortrijk) raakte gepassioneerd door de wijnbouw in Zuid-Afrika en besliste een eigen wijnreeks samen te stellen van begin tot einde. Selecteren van gepaste druiven, samenstelling van de cuvées, opvoeding van de wijn, en ook de marketing errond.
Deze witte RAM is een frisse witte jonge wijn. Bewaren zal deze wijn niet beter maken en dus is hij vooral geschikt om onmiddellijk gedronken te worden op een gezellige zomerse BBQ. Bij een zomers slaatje, sushi, Aziatische gerechten, mosseltjes, romige pasta, stukje kabeljauw met licht botersausje.
Je ontdekt aroma’s van witte perzik, limoen, groene appel, hints van vlierbloesem, peer en witte peper.
Prijs: 7,50 euro
Type wijn | Fruitig Wit |
Land | Spanje |
Regio | DO Jumilla |
Druivensoort(en) | 50% Chardonnay, 50% Moscatel |
Wijndomein | EGO Bodegas |
Verhaal van het wijndomein | Het wijnhuis ligt in het zuidoosten van Spanje, en vooral gekend voor zijn Monastrell druiven. |
Productieproces | Handgeplukt ‘s nachts. De druiven worden biologisch geteeld en er worden geen dierlijke middelen gebruikt tijdens het klaren waardoor deze wijn ‘vegan’ is. |
Rijping | De wijn wordt fris gebotteld. |
Aromastructuur | Deze witte wijn heeft aroma’s van steenfruit, tropisch fruit, citrus en witte bloemen. |
Drinking window | De wijn is op dronk, maar kan nog een 3-tal jaar bewaard worden. |
Foodpairing | Perfect als aperitief of ergens op een terrasje. Je kan deze wijn ook plaatsen bij gevogelte, rijstgerechten, lichtere pastagerechten met witte sauzen en eenvoudige visgerechten. |
Prijs: 8,95 euro
Type wijn | Fruitig Wit |
Land | Spanje |
Regio | DO Jumilla |
Druivensoort(en) | Chardonnay |
Wijndomein | EGO Bodegas |
Verhaal van het wijndomein | Het wijnhuis ligt in het zuidoosten van Spanje, en vooral gekend voor zijn Monastrell druiven. |
Productieproces | Handgeplukt ‘s nachts. De druiven worden biologisch geteeld en er worden geen dierlijke middelen gebruikt tijdens het klaren waardoor deze wijn ‘vegan’ is. |
Rijping | De wijn wordt 6 maanden op vat gerijpt waardoor vanille en wat karamel tonen in de wijn komen. |
Aromastructuur | Deze wijn heeft aroma’s van perzik, ananas en een vleugje vanille. |
Drinking window | De wijn is op dronk, maar kan nog een 3-tal jaar bewaard worden. |
Foodpairing | Perfect als aperitief. Je kan deze wijn ook plaatsen bij romige pasta’ of gegrilde vis met een lichtere saus. |
Prijs: 9,95 euro
Type wijn | Fris wit |
Land | Oostenrijk |
Regio | Niederösterreich – Wagram |
Druivensoort(en) | Grüner Veltliner |
Wijndomein | Weingut Josef Fritz |
Verhaal van het wijndomein | Het is reeds de vijfde generatie Fritz die het 11 ha wijnhuis runt. Behoort tot de absolute top voor witte wijnen uit de regio, en meer bepaald met de lokale druif Roter Veltliner. |
Productieproces | De wijngaarden worden organisch beheerd. Afkomstig uit de wijngaard ‘Himmelreich’, hoog aangeplant ‘tegen de hemel aan’. |
Rijping | Geen vatrijping, wordt fris gemaakt. |
Aromastructuur | In de aroma’s ontdek je rijp geel fruit, sinaasappelzeste. In de mond is de wijn sappig en elegant, met een mooie romige afdronk. |
Drinking window | Op dronk, kan nog een 5-tal jaar bewaren. |
Foodpairing | Kan zo gedronken worden of in combinatie met gevogelte en vis met lichtere sauzen of koud geserveerd. Gaat ook goed bij lichtere Aziatische gerechten. |
Prijs: 14,95 euro
Type wijn | Fris wit |
Land | Oostenrijk |
Regio | Niederösterreich – Wagram |
Druivensoort(en) | Roter Veltliner |
Wijndomein | Weingut Josef Fritz |
Verhaal van het wijndomein | Het is reeds de vijfde generatie Fritz die het 11 ha wijnhuis runt. Behoort tot de absolute top voor witte wijnen uit de regio, en meer bepaald met de lokale druif Roter Veltliner. |
Productieproces | De wijngaarden worden organisch beheerd. Handgeplukt van wijnstokken die minstens 60 jaar oud zijn. |
Rijping | Geen vatrijping, wordt fris gemaakt. |
Aromastructuur | In de aroma’s ontdek je rode appel, pompelmoes en wat perzik, maar vooral een kruidige, pittige punch op het einde wat typisch aan deze druif is. |
Drinking window | Op dronk, kan nog een 5-tal jaar bewaren. |
Foodpairing | Kan zo gedronken worden of in combinatie met gevogelte en vis met lichtere sauzen. |
Prijs: 11,95 euro
Type wijn | Fris wit |
Land | Oostenrijk |
Regio | Niederösterreich – Wagram |
Druivensoort(en) | Grüner Veltliner |
Wijndomein | Bernhard OTT |
Verhaal van het wijndomein | Bernhard nam het wijndomein in 1991 over van zijn ouders, met als doel Grüner Veltliner terug op de kaart te zetten met kenmerken als bewaringspotentieel, culinaire inzetbaarheid en herkenbaarheid van de druif. |
Productieproces | Alles gebeurt biodynamisch en zoveel mogelijk natuurlijk. |
Rijping | Gewoon een ontspannen, fijne Veltliner zonder houtopvoeding. Verfrissend laag alcoholpercentage. |
Aromastructuur | Aroma’s van grapefruit, witte peper en steenfruit. |
Drinking window | Op dronk, maar kan met gemak nog enkele jaren bewaren. |
Foodpairing | De wijn kan zo gedronken worden, maar kan ook bij diverse vis- en gevogeltegerechten, salades en pasta’s met witte sauzen. |
Prijs: 18,50 euro
Type wijn | Fris wit |
Land | Oostenrijk |
Regio | Niederösterreich – Wagram |
Druivensoort(en) | Traminer, Müller Thurgau, Silvaner, Roter Veltliner, Weißburgunder = een spectrum aan druiven |
Wijndomein | Bernhard OTT |
Verhaal van het wijndomein | Bernhard nam het wijndomein in 1991 over van zijn ouders, met als doel Grüner Veltliner terug op de kaart te zetten met kenmerken als bewaringspotentieel, culinaire inzetbaarheid en herkenbaarheid van de druif. |
Productieproces | Alles gebeurt biodynamisch en zoveel mogelijk natuurlijk. |
Rijping | Gerijpt in grote houten vaten |
Aromastructuur | Sappige neus, met appel en peer, citrus aroma’s. Een licht en fijn pallet met een enorme aromatische fraîcheur. |
Drinking window | Op dronk, maar kan met gemak nog meer dan 5 jaren bewaren en zal nog wat winnen aan complexiteit. |
Foodpairing | De wijn kan zo gedronken worden, maar kan ook bij diverse vis- en gevogeltegerechten, salades en pasta’s met witte sauzen. |
Prijs: 20,95 euro
Type wijn | Fris wit |
Land | Oostenrijk |
Regio | Niederösterreich – Wagram |
Druivensoort(en) | Grüner Veltliner |
Wijndomein | Bernhard OTT |
Verhaal van het wijndomein | Bernhard nam het wijndomein in 1991 over van zijn ouders, met als doel Grüner Veltliner terug op de kaart te zetten met kenmerken als bewaringspotentieel, culinaire inzetbaarheid en herkenbaarheid van de druif. |
Productieproces | Alles gebeurt biodynamisch en zoveel mogelijk natuurlijk. |
Rijping | Aparte vinificatie van verschillende percelen. De wijn werd genoemd naar het legendarische VAT 4 van zijn vader. |
Aromastructuur | In de aroma’s ontdek je wat kruiden, frisse bloemen, rijpe appel, en wat zwarte peper. Dit is een minerale en heerlijk sappige Veltliner met een elegante, fijne en ziltige afdronk. |
Drinking window | Op dronk, maar kan zeker nog meer dan 5 jaar bewaren. |
Foodpairing | De wijn kan zo gedronken worden, maar kan ook bij diverse vis- en gevogeltegerechten, salades en pasta’s met witte sauzen. |
Prijs: 25,95 euro
Type wijn | Fris wit |
Land | Oostenrijk |
Regio | Niederösterreich – Wagram |
Druivensoort(en) | Grüner Veltliner |
Wijndomein | Bernhard OTT |
Verhaal van het wijndomein | Bernhard nam het wijndomein in 1991 over van zijn ouders, met als doel Grüner Veltliner terug op de kaart te zetten met kenmerken als bewaringspotentieel, culinaire inzetbaarheid en herkenbaarheid van de druif. |
Productieproces | Biodynamisch en zo mogelijk natuurlijk. Enkel de beste percelen Spiegel, Stein, Rosenberg en Kirchthal. |
Rijping | Grote neutrale vaten waar de wijn op zijn grove gistcellen verblijft tot mei van het volgende jaar |
Aromastructuur | In de aroma’s ontdek je mos, citroen, ziltigheid, en wat gistige tonen. Daarnaast sappig fruit zoals appel. |
Drinking window | Nog jong om te drinken nu. Wordt zachter met ouderen, kan met gemak nog 20 jaar liggen. |
Foodpairing | Best combineren met rijkere vis- en gevogeltegerechten, pasta’s of ovenschotels met witte sauzen. |
Prijs: 34,50 euro
Alvi’s drift is een wijndomein in de Breede River Valley in Zuid-Afrika. De naam van het domein stamt af van de brug of ‘drift’ over de Breede rivier die grootvader Alvi bouwde in 1928 om de boerderij direct met het dorp te verbinden. Het domein behelst 410ha wijnranken.
Alvi’s Drift gebruikt minimale interventie in de wijngaarden en gebruikt enkel natuurlijke bemesting. Druiven worden met de hand geoogst zodat enkel de beste, rijpe trossen worden gebruikt voor productie.
De druiven voor deze wijn werden manueel geplukt en ondergaan een zachte persing, en een natuurlijke vergisting. 40% van het sap werd vergist in Franse eiken vaten en op regelmatige tijdstippen omgeroerd met zijn gistresten (batonnage). De wijn wordt daarna verder gerijpt op inox tanks om een mooie frisse aciditeit te behouden. In de aroma’s ontdek je perzik, nectarine, appel en vanille. De wijn is elegant en romig in de mond met een lange, frisse afdronk.
Geschikt om zo te genieten, maar kan zeker ook bij stevigere kazen, gedroogd fruit, gerechten met gevogelte of vis en een saus er bij. Licht Aziatische gerechten kunnen ook een match zijn.
De wijn is eerder gemaakt om nu te drinken, maar kan gemakkelijk enkele jaren bewaren in de kelder.
Prijs: 11 euro
Newton Johnson is een familiebedrijf gerund door de gelijknamige familie. Dave Johnson, een Cape Wine Master met een diepgaande kennis van Pinot Noir en Filicity Johnson startten een domein in Upper Hemel & Aarde. Hun passie voor wijn hebben ze nu doorgegeven aan hun zonen Bevan en Gordon, die het 18ha wijndomein nu runnen. Het frissere microklimaat en de hoogteligging 150-300m is ideaal om er chardonnay en pinot noir aan te planten.
Dit is de eerste Albarino ooit gemaakt in Zuid-Afrika! De familie importeerde de wijnstokken zelf om ze in hun maritieme klimaat aan te planten. De wijn werd 8 maanden gerijpt op een combinatie van betonnen ei-cuve, inox en eiken foudres.
In de aroma’s ontdek je frisse en fruitige aroma’s, met florale toetsen, rijpe limoen, nectarine. De wijn is sappig in de mond.
De wijn gaat perfect zo of als aperitief. Kan je ook laten begeleiden met fijnere voorgerechten van vis, of gevogelte met een lichte saus. Een delicater slaatje kan ook.
De wijn is op zich gemaakt om jonger te drinken, maar kan wel nog een 3-tal jaar bewaard worden.
Prijs: 17,95 euro
Misty Cove is het wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. De druiven zijn afkomstig van de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago. Het wijndomein staat bekend voor zijn zuivere en karakteristieke wijnen en zijn grote affiniteit met duurzaamheid.
Het domein scoorde al hoge toppen met deze Pinot Gris, die velen weet te bekoren. In de aroma’s ontdek je rijp steenfruit zoals abrikoos, maar ook peer en floraliteit. De perfecte balans tussen zachtzoet en friszuur.
Deze wijn is zeer veelzijdig en kan op zich gedronken worden maar ook bij bijvoorbeeld vettere vis als in gerookte zalm, rokerig vlees zoals in pulled pork, of zelfs een stukje paté.
De wijn is gemaakt om jong te drinken, maar kan nog een 3-tal jaar bewaren op een koele donkere plaats.
Prijs: 11,95 euro
Misty Cove is het wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. De druiven zijn afkomstig van de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago. Het wijndomein staat bekend voor zijn zuivere en karakteristieke wijnen en zijn grote affiniteit met duurzaamheid.
Grüner Veltliner is de flagship druif van Oostenrijk, maar zet dus ook zijn succesvolle stappen naar het verre buitenland. In de aroma’s krijg je een stevig boeket aan steenvruchten, sappige citrustoetsen en fijne floraliteit. Het karakteristieke van de regio staat in balans met de kenmerken van Grüner Veltliner.
De wijn gaat goed bij verfijnde visgerechten, salades, asperges en kan ook perfect op zich gedronken worden.
De wijn is gemaakt om jong te drinken, maar kan nog een 3-tal jaar bewaren op een koele donkere plaats.
Prijs: 14,95 euro
Misty Cove is het wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. De druiven zijn afkomstig van de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago. Het wijndomein staat bekend voor zijn zuivere en karakteristieke wijnen en zijn grote affiniteit met duurzaamheid.
Sauvignon Gris is het minder bekende broertje van de Sauvignon Blanc, en onmiddellijk ook een handtekening van Misty Cove. De druif dankt zijn naam aan de grijsroze waas die de druif bij de rijping krijgt. De druif staat voor een fijne floraliteit en een mooie muskaattoets. Deze meesterlijke Marlboroughwijn koppelt de expressieve kracht van de regio aan extreme elegantie. In de aroma’s ontdek je dus vooral floraliteit, muskaat en citrus.
De wijn gaat goed bij verfijnde visgerechten, salades en kan ook perfect op zich gedronken worden.
De wijn is gemaakt om jong te drinken, maar kan nog een 3-tal jaar bewaren op een koele donkere plaats.
Prijs: 14,95 euro
Misty Cove is het wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. De druiven zijn afkomstig van de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago. Het wijndomein staat bekend voor zijn zuivere en karakteristieke wijnen en zijn grote affiniteit met duurzaamheid.
Bovenaan het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland ligt de Waihopai-vallei waar druiven Pinot Gris, Sauvignon Gris en Gewurztraminer aangeplant staan.
De druiven worden manueel geplukt en daarna vergist op natuurlijke gisten zonder toevoeging van sulfieten. Dit zorgt voor een enorme explosie van aroma’s. Pinot Gris brengt vlezigheid met zijn steenvruchten, contrasterend met de sappige citrus van Sauvignon Gris en de tropische toets van Gewurztraminer.
Deze zeer expressieve wijn is perfect als aperitief maar ook bij frisse slaatjes, en heel goed bij de Oosterse keuken. Best wel niet te heel pittige gerechten bij plaatsen voor mensen die minder van pittig houden.
De wijn is gemaakt om jong te drinken, maar kan nog een 3-tal jaar bewaren op een koele donkere plaats.
Prijs: 18,95 euro
Met deze wijn bevinden we ons in de Verenigde Staten, California, Lodi. Een regio die bekend stond om zijn fruitige, warme wijnen maar daar kwam al een geruime tijd verandering in. De wijnmakers ter plaatse gebruiken moderne technieken, en er gaat veel aandacht naar de wijngaard en de druiven die koeler geplukt worden.
Het wijndomein Oak Farm ontstond in 1860 al en ademt op vandaag een bepaalde ‘grandeur’ uit.
Deze witte wijn werd gemaakt van de druif Albarino, typisch terug te vinden in Spanje, waar deze in California nog meer fijne floraliteit aan toe voegt. Je ontdekt aroma’s als crispy citrus, meloen en grapefruit.
De wijn is een echt prijsbeest en kan zo gedronken worden of gepaard met de iets rijkere vis- en gevogeltegerechten.
De wijn is op dronk, en kan na bottelen nog een 5-tal jaren bewaren op een donkere en koele plaats.
Prijs: 17,95 euro
Pounamu is een groene edelsteen die vandaan komt uit het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland, dichtbij waar de wijngaarden aangeplant zijn voor deze wijn. Het betekent ook ‘juweel’ om aan te geven dat dit een speciale selectie is van de wijnmaker.
Een typische Nieuw-Zeelandse Sauvignon Blanc uit de streek Marlborough. Een regio die veel zonuren krijgt waardoor de druiven goed rijpen, maar ook veel verfrissende factoren kent om de druiven fris, krokant en goed in zuren te houden.
Deze wijn is droog, licht, fris, puur, zeer expressief, fruitig en elegant. Je ontdekt typisch exotisch steenfruit, passievrucht maar ook wat grassige tonen zoals buxus.
Deze wijn is een perfecte aperitief maar kan ook gepaard gaan met frissen gerechten zoals een groente- of viscarpaccio, sushi, slaatjes en koude pastagerechten.
De wijn kan tot drie jaar na de oogst bewaard worden, maar is gemaakt om jong te drinken, op zijn fraîcheur.
Prijs: 13,90 euro
Deze wijn wordt gemaakt in het noorden van Spanje, nabij Barcelona in het domein Bodegas Anadas in het hartje van de DO Carinena.
CARE, de naam van de wijn, is de oude, Romeinse benaming van Carinena.
De gezichten op het etiket weerspiegelen de zon en de bodem van de wijn, en zijn het werk van een kunstenaar.
Deze witte wijn ondergaat een vatrijping op Frans eiken vaten van 4 maanden die de wijn de nodige volheid en complexiteit schenkt.
Je ontdekt aroma’s van bloemen, kruiden, citrus en exotisch fruit. Dit is een iets vollere wijn met een lichte olie-achtige structuur met een evenwichtige balans en elegante afdronk.
De wijn kan gedronken worden zo of als aperitief, maar gaat heel goed bij gevogeltegerechten, verschillende kazen, pasta’s en salades.
Deze wijn is in principe op dronk en hoef je niet te bewaren. Best maximaal 2-3 jaar nog bewaren.
Prijs: 10,95 euro
Deze wijn wordt gemaakt in het noorden van Spanje, nabij Barcelona in het domein Bodegas Anadas in het hartje van de DO Carinena.
CARE, de naam van de wijn, is de oude, Romeinse benaming van Carinena.
De gezichten op het etiket weerspiegelen de zon en de bodem van de wijn, en zijn het werk van een kunstenaar.
De wijn wordt van 100% chardonnay gemaakt.
Je ontdekt aroma’s van groene appel, ananas, tropische vruchten, witte bloemen en aromatische kruiden. De wijn is fruitig met verfrissende tonen en een elegante afdronk.
De wijn kan gedronken worden zo of als aperitief, maar gaat heel goed bij gevogeltegerechten en salades.
Deze wijn is in principe op dronk en hoef je niet te bewaren. Best maximaal 2-3 jaar nog bewaren.
Prijs: 10,95 euro
Deze wijn is afkomstig uit Zuid-Italië, Puglia, ook wel de hak van de laars genoemd. Hoewel Puglia gekend staat voor zijn hete zomers, en dus rijpe druiven is deze witte wijn toch mooi in balans met zijn aroma’s en zuren.
Het wijndomein Cantine San Marzano werd opgericht in 1962 door een samenwerking van 19 wijnboeren uit de streek. Op heden telt deze coörperatieve 1.200 wijnboeren die druiven aanleveren, en waar ze de meest moderne technologie gebruiken om de wijn te maken maar toch ook nog de oude wijntechnieken van de regio toepassen.
Dit is een wijn met 100% Fiano druiven, een inheemse Italiaanse druif die vooral in de streek rond Napels (Campania) staat aangeplant. In de aroma’s ontdek je vers tropisch fruit, maar ook appeltjes, peer en bloemen. De wijn is sappig, met mooie zuren en rijk aan rijpe aroma’s. Een ideaal aperitief, of gepast bij zeevruchten, sushi en lichte visvoorgerechten.
De wijn kan enkele jaren bewaren, maar is gemaakt om jong te drinken.
Prijs: 11,95 euro
Deze wijn is afkomstig uit Zuid-Italië, Puglia, ook wel de hak van de laars genoemd. Hoewel Puglia gekend staat voor zijn hete zomers, en dus rijpe druiven is deze witte wijn toch mooi in balans met zijn aroma’s en zuren.
Het wijndomein Cantine San Marzano werd opgericht in 1962 door een samenwerking van 19 wijnboeren uit de streek. Op heden telt deze coörperatieve 1.200 wijnboeren die druiven aanleveren, en waar ze de meest moderne technologie gebruiken om de wijn te maken maar toch ook nog de oude wijntechnieken van de regio toepassen.
Dit is een wijn met 100% Verdeca druiven. Deze druif vindt zijn oorsprong in het zuiden van Italië, namelijk Puglia. Niet te verwarren met Verdicchio uit Marche. Je ontdekt aroma’s van witte bloemen, wat appeltjes en vanille. Typisch is het mineralige karakter van de wijn, ik noem het een ‘groen’ kantje. De druif is ook ideaal voor houtrijping.
Om de wijn te maken genieten de druiven een koude schilweking van 6 tot 8 uur waarna ze op Frans eikenhouten vaten worden vergist. Ook de rijping van 3 maanden gebeurt op eikenhouten vaten, en waar regelmatig nog bâtonnage wordt gedaan (roeren van de wijn en zijn gisten).
Je kan de wijn perfect zo genieten of als aperitief, maar kan ook gecombineerd worden met zeevruchten, schelpdieren en visgerechten met lichte sauzen.
De wijn kan enkele jaren bewaren, maar zal niet heel veel meer evolueren in de fles. An sich dus gemaakt om vrij jong te drinken.
Prijs: 11,95 euro
De zussen Sara & Giulia Goretti baten hun familiedomein op vandaag verder uit (opgericht in 1930), samen met hun vader, nonkel en ‘nonna’. Het is een ware beleving wanneer je op het domein aankomt. Het domein bevindt zich in Perugia, nabij Montefalco (wijnregio Umbrië).
De wijn bestaat voor 50% uit Trebbiano Toscano en 50% Grechetto. De druiven worden handgeplukt, begin van september om zo de fraîcheur te behouden. De fermentatie gebeurt in stalen tanks en de wijnen worden nog een kleine maand bewaard in de kelder vooraleer ze op de markt komen.
In de aroma’s ontdek je vooral fruit zoals banaan, ananas en perzik maar ook wat floraliteit en bessen.
De wijn kan perfect zo genoten worden maar ook bij gerechten zoals zeevruchten, soepen, en pastagerechten.
De wijn is op dronk maar kan nog een 3-tal jaren bewaren.
Prijs: 11,95 euro
De zussen Sara & Giulia Goretti baten hun familiedomein op vandaag verder uit (opgericht in 1930), samen met hun vader, nonkel en ‘nonna’. Het is een ware beleving wanneer je op het domein aankomt. Het domein bevindt zich in Perugia, nabij Montefalco (wijnregio Umbrië).
Il Trebbio spreekt over de druif zelf. Trebbiano Spoletino is een druif die enkel in de regio aangeplant staat.
De wijn bestaat voor 100% uit Trebbiano Spoletino. De fermentatie gebeurt op koele temperaturen om een mooie fraîcheur te behouden. De wijn rijpt 5 maanden in stalen tanks op zijn dode gistcellen om zo wat meer body te bekomen.
In de aroma’s ontdek je witte perzik, citrustoetsen en een minerale afdronk. Een mooi sappige en elegante wijn.
De wijn kan perfect zo genoten worden of gedronken worden bij het aperitief, met vis- of gevogeltegerechten.
Prijs: 17,95 euro